دیسپرسانت (دیسپرس کننده)
دیسپرسانتها، موادی هستند که به طور اصلی در فرآیندهای صنعتی به منظور پراکندگی یا تفکیک ذرات جامد در محلولهای مایع مورد استفاده قرار میگیرند. این مواد از سطح فعالیت مختلفی برخوردارند که باعث کاهش نیروی سطحی میان ذرات و افزایش پایداری کلوئیدها میشود. دیسپرسانتها معمولاً در صنایع مختلفی از جمله رنگسازی، مواد غذایی، پزشکی، پلیمری و معدنی به کار میروند.
قیمت ( هر لیتر ) : 49,000 تومان
قیمت ( هر لیتر ) : 49,000 تومان
قیمت ( هر لیتر ) : 49,000 تومان
دیسپرسانتها، موادی هستند که با توانایی کاهش نیروی سطحی بین ذرات جامد در محلولهای مایع، به پراکندگی و تفکیک یکنواخت ذرات کمک میکنند. این مواد معمولاً از گروههایی همچون سورفکتانتها، پلیمرها یا مواد معدنی تشکیل شده و در سطوح ذرات عمل میکنند، از این رو ذرات به طور یکنواخت در محلول پراکنده میشوند و تجمع و رسوبگذاری آنها جلوگیری میشود. در صنایع مختلف از جمله صنایع رنگسازی، پوششدهی، دارویی و پلیمری، دیسپرسانتها به عنوان عوامل کلیدی در بهبود کارایی و کیفیت فرآیندهای تولید استفاده میشوند.
از جمله مواد شیمیایی که در صنایع تولیدی برای تجزیه مواد جامد و یا مایعات استفاده میکنند؛ میتوان به دیسپرسانت یا دیسپرس کننده اشاره کرد. عملکرد دیسپرسانت شباهت زیادی به سورفکتانتها دارد؛ و همانند سایر پخش کنندهها، ان را به ترکیبات کلوئیدی جهت پراکندگی درات اضافه میکنند. در ادامه شرح دقیقی از ویژگی و کاربردهای انواع دیسپرسانت ارائه کردهایم.
دیسپرسانت یا دیسپرس کننده یک ماده شیمیایی بر پایه اکسیژنات یعنی همان ترکیب گلیکول با هیدروکربن است؛ که معمولا از آن پس از افزودن تعدادی از دیگر ترکیبات مانند سورفکتانتها و سایر ترکیبات محلول در آب، برای تجزیه ذرات و جلوگیری از تجمع آنها استفاده میکنند. همچنین از این محصول در صنایع مختلف برای جداکردن ذرات مواد شیمیایی و روغنها استفاده میکنند.
از جمله ویژگیهای دیسپرسانتها میتوان به قابلیت استفاده از آنها در محصولات محلول در آب اشاره کرد. و یکی دیگر از ویژگیهای این ترکیبات، که دلیل اصلی خاصیت پخش کنندگی دیسپرسانتها نیز به شمار میآید؛ وجود نیروی قوی دافعه بین ملکولی آنها است. این نیرو به میزانی قدرتمند است؛ که بر نیروی جاذبه بین ملکولی یا همان نیروی واندروالسی نیز غلبه میکند. همچنین با وجود اینکه دیسپرسانتها ممکن است باعث آسیب به محیط زیست بشوند؛ همچنان از آنها در صنایع استفاده میکنند. زیرا یکی از سریعترین و مناسبترین روشها با قیمت کم برای جداسازی ذرات مواد از یکدیگر، استفاده از همین ترکیبات است.
دیسپرسانتها بنا بر کاربردشان، انواع و ترکیبات مختلفی دارند. انواع مختلف دیسپرسانتها ممکن است ویژگیهای مختلفی هم داشته باشند. به طور کلی ۲ مدل دیسپرسانت وجود دارد؛ که به آنها دیسپرسانت معمولی و دیسپرسانت کنستانتره میگویند. در واقع اولین دسته بندی انواع دیسپرسانت با نظر به تفاوت مواد تشکیل دهنده آنها اتفاق میافتد. دیسپرسانتهای معمولی، در ترکیب خود گلیکول ندارند؛ و برای استفاده نیازی به رقیق سازی ندارند. اما دیسپرسانتهای کنستانتره یا همان دیسپرسانتهای غلیظ، بسیار پرطرفدارتر بوده؛ و ترکیبی از گلیکول و هیدروکربنها هستند. براساس نوع ترکیبات و ویژگیهای دیسپرسانت، از آن در صنایع مختلفی استفاده میکنند. به همین خاطر انواع دیسپرسانت شامل، دیسپرسانت نفت، رنگ و روغن هستند.
اجزای اصلی رنگ یعنی همان پیگمنتها، باید به خوبی در سطح آن پراکنده بشوند. اما یکی از سختترین مراحل تولید رنگ همان فرآیند دیسپرس کردن یا اضافه کردن دیسپرسانت است. از دیسپرسانتهای رنگ نیز جهت پخش کامل ذرات و پودر رنگ در محلول آن استفاده میکنند. همچنین دیسپرسانتهای رنگ را به دو مدل دیسپرسانت ساده و پلیمری تقسیم میکنند.
انواع روغن های که در صنایع مختلف تولید میشوند؛ نیاز به ماده دیسپرس کننده دارند. دیسپرسانت روغن نیز یکی از انواع محصولات شیمیایی دیسپرس کننده است ؛ که از آن در صنایع مختلف تولید روغن مانند تولیدات روغن موتور و روان کننده استفاده میکنند.
امروزه متاسفانه به واسطه استخراج نفت و فرآوردههای نفتی، آلودگیهای محیط زیستی در حال افزایش هستند. دیسپرسانت یا تجزیه کنندهها یکی از ترکیبات شیمیایی هستند که به رفع این آلودگیها کمک میکنند. زمانی که فعالان محیط زیست این ترکیبات را به آب اضافه میکنند؛ باعث تجزیه قطرات نفت میشوند؛ و به از بین رفتن کامل این آلودگیها به وسیله میکروارگانیسمهای درون آب کمک میکنند. بنابراین به طور خلاصه میتوان به مشخصات زیر در این ترکیب اشاره کرد:
همانطور که پیش از این نیز اشاره کردیم؛ دیسپرسانت یا دیسپرس کنندهها از آن دست ترکیبات شیمیایی هستند؛ که ویژگیهای مختلفی دارند. وجود همین ویژگیها باعث متنوع بودن کاربردهای انواع دیسپرسانت است. از دیسپرسانتها علاوه بر صنایع تولید مواد شیمیایی در ایستگاههای محیط زیستی نیز استفاده میکنند. همانطور که از نام انواع دیسپرسانت پیداست؛ کاربردهای انواع دیسپرسانت شامل استفاده در صنایع تولید رنگ و جوهر، روغن ، و از بین بردن لکههای نفت از طبیعت است.علاوه بر همه این موارد، دیسپرسانتها برای مخلوط کردن بتن ساختمان سازی و همچنین جلوگیری از تشکیل رسوب در مایعات نیز کاربرد دارند. در ادامه لیستی از انواع کاربردهای دیسپرسانت به طور خلاصه تهیه کردهایم.
یکی دیگر از انواع کاربردهای دیسپرسانتها، جلوگیری از تشکیل بیوفیلم است. متخصصین بایو دیسپرسانتها را دقیقا برای رسیدن به همین هدف طراحی کردهاند. آلودگیهای که به صورت آزاردهنده در سطوح مختلف به وجود میآیند؛ به وسیله بایو دیسپرسانتها از بین میروند. در واقع بایو دیسپرسانت به عمق ماده شيميايی نفود میکند؛ و با پخش آلودگیها، آنها را به طور کامل تجزیه و حل میکند.
با توجه به کاربردهای مختلف ماده دیسپرس کننده و همچنین ویژگیهای انواع دیسپرسانت، صنایع مختلفی خواهان این ترکیب هستند. فروش بالای دیسپرسانت در واقع به خاطر نقش مهم آن در تولید محصولات شیمیایی و سایر کاربردهای آن در پروژههای ساختمان سازی و محیط زیستی است. با توجه به اینکه بسیاری از تولید کنندگان دیسپرسانت را یکی از مواد اولیه محصولات خود به حساب میآورند؛ فروش دیسپرسانت نیز حجم زیادی دارد.
شرکت دلکو صنعت مفتخر است که به عنوان بزرگترین هایپر صنعت و وارد کننده مواد شیمیایی را به بازار عرضه مینماید. قیمت دیسپرسانت که توسط دلکو صنعت در نظر گرفته شده ، مناسب و مقرون به صرفه است شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انتخاب گرید مناسب از برندهای مختلف و اطلاع از آخرین قیمت ها با کارشناسان و متخصصان شرکت دلکو صنعت تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.
ردیف | شرح | قیمت (تومان) |
1 | قیمت دیسپرسانت | 49,000 |
مشحصات محصول در حال بروز رسانی است.
دیدگاه کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.
قیمت دیسپرسانت (دیسپرس کننده)
سوالات متداول