سود پرک

سود پرک

نظرات کاربران :
0 از 0

سدیم هیدروکسید پرک، یا همان NaOH، یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان یکی از قوی‌ترین بازها شناخته می‌شود. این ترکیب برای تولید صابون، رنگ‌ها، پلاستیک، محلول‌های شیمیایی و بسیاری از محصولات صنعتی دیگر استفاده می‌شود. همچنین در صنایع پالایش نفت و تصفیه آب نیز به کار می‌رود. با توجه به خاصیت بازی بالا و خطرات مربوط به استفاده اشتباه، استفاده از این ماده باید با دقت و احتیاط انجام شود.

  • تحویل اکسپرس
  • خدمات آموزشی
  • کیفیت بالا
  • مشاوره فنی

نام ماده: سود پرک (سدیم هیدروکسید جامد)

فرمول شیمیایی: NaOH

تولید کننده: ایران

بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی

 

سود پرک


سود پرک یا سدیم هیدروکسید ماده سفید رنگ با خاصیت قلیایی می باشد که و جامد به شکل پرک یا گرانول می باشد. این ماده دارای دمای ذوب بالایی می باشد، چگالی سود پرک معادل 2،13 گرم بر سانتی متر مکعب است.

سود پرک با نام هایی مثل سدیم هیدروکسید جامد، کاستیک سودا، سود کاستیک، چربی گیر صنعتی و سود سوز آور نیز شناخته می شود.

سود کاستیک در آب انحلال پذیر است و در صورت ترکیب با آب باعث واکنش گرمازا می شود. این ماده در متانول و اتانول حلیلایت کمتری دارد.

سدیم هیدروکسید: همانظور که گفته شد سدیم هیدروکسید نام دیگر سود پرک است است که به آن هیدروکسید سدیم نیز می گویند.

 

 

 

سدیم هیدروکسید در آب

ترکیب این ماده در آب باعث واکنش گرماده یا اگزوترمیک می شود. در این واکنش در اثر شکسته شدن، یون های سدیم به بار مثبت و یون های هیدروکسید به بار منفی تبدیل می شوند. وقتی مولکول های آب یون های سدیم و هیدروکسید را احاطه می کنند، انرژی زیادی از آن ها به وجود می آید.

 

تولید سود پرک

تولید سود پرک با استفاده از سود مایع 50% تولید شده در پتروشیمی با استفاده از فرآیند غلیظ سازی و تبخیر انجام می شود. ابتدا سود مایع 50% با استفاده تانکر های مخصوص، به کارخانه جات تولید سود پرک انتقال داده می شود. سپس با استفاده از فرآیند های تبخیر و تغلیظ، سود پرک با خلوص بالا حدودا 98% به دست می آید.

 

 

کاربرد سود پرک

سدیم هیدروکسید جامد یک ماده شیمیایی قلیایی بسیار قوی بوده و به خاظر ویژگی وانش پذیری بسیار بالایی که دارد در صنایع مختلفی استفاده می شود. این ماده نسبت ماده های قلیایی دیگر واکنش پذیری سریع تری دارد. سود پرک استفاده های بسیار زیادی در صنایعی همچون کاغذ سازی، مواد شوینده، تولید صابون ها، داروسازی، صنایع معدنی و غیره کاربرد دارد.

 

شوینده های مخصوص کارواش حاوی مقادری مختلفی سود پرک هستند، این شوینده ها با استفاده از سدیم هیدروکسید موجود در فرمول خود می توانند بدون ایجاد خوردگی در سطح فلزات باعث از بین رفتن آلودگی، گرد و خاک و چربی شوند.

استفاده از سود پرک به صورت مستقیم می تواند باعث مات یا لکه دار شدن رنگ خودرو و قطعات آلومینیومی شود.

کاربرد سود پرک در صنعت

همانطور که گفته شد سود پرک در صنایع مختلفی همچون شوینده ها، ضدعفونی کننده ها، محصولات شوینده خانگی، دترجنت ها، صنایع دارویی، صنایع بهداشتی، صنایع غذایی، صناعی کاغذ سازی و غیره کاربرد دارد که به صورت موردی به آنها می پردازیم.

کاربرد سود پرک در تولید انواع مواد شیمیایی

حدودا 40% از سود پرک به صورت مواد الیه در تولید برخی از مواد شیمایی مثل شوینده ها و ضد عفونی کننده ها به صورت مستقیم استفاده می شود. محلول های لوله باز کن، سفید کننده ها، صابون ها محصولاتی هستند که از هیدروکسید سدیم برای تولید آن ها استفاده می شود.

کاربرد سود پرک در مواد شوینده

یکی از بیشترین کاربردهای سود پرک استفاده در تولید انواع شوینده هایی مشابه صابون ها می باشد. شوینده های چند منظوره، شوینده های قلیایی، شوینده های لباس و ظروف، شوینده های سطوح، جرم گیر ها و دیگر شوینده های عمومی محصولاتی هستند که حاوی مقادیر مشخصی سدیم هیدروکسید می باشند. این ماده حلالیت بسیار خوبی در آب دارد و همین امر باعث شده که در بسیاری از محصولات از جمله محصولات شوینده خانگی و صنعتی به صورت گسترده استفاده شود.

 

کاربرد سود پرک در صنایع غذایی

هیدروکسید سدیم در صنایع غذایی استفاده های بسیار زیادی دارد که می توان به چند مورد از مهمترین آنها اشاره نمود.

جهت شیرین سازی زیتون

زیتون در زمان برداشت بسیار تلخ و غیر قابل استفاده می باشد. برای از بین بردن تلخی زیتون، آنها را در محلول سدیم هیدروکسید و آب قرار می دهند. بعد از گذشت زمان و تیره شدن محلول، طعم آنها عوض می شود. با تعویض محلول سدیم هیدروکیسد با آب تازه و اضافه کردن نمک جهت از بین بردن سدیم هیدروکسید باقی مانده و همچنین انجام تست های متععد برای اطمینان حاصل شدن از مقدار سدیم هیدروکیسد موجود در زیتون ها، این محصولات آماده مصرف می باشند.

لازم به ذکر است که هیدروکسید سدیم برای دستگاه گوارش بسیار خطرناک می باشد.

مشخصات فنی سود پرک

 

نام ماده

سود پرک

فرمول شیمیایی

NaOH

خلوص  

98%

شکل ظاهری

جامد، پرک و سفید رنگ

نقطه ذوب

321 درجه سانتیگراد

نقطه جوش

385 درجه سانتیگراد

جرم مولکولی

40 گرم بر مول

چگالی

2.13 گرم بر سانتیمتر مکعب

 

 

تنها تفاوت پرک و گرانول در شکل و اندازه آن ها می باشد. در سود گرانول اندازه ذرات سود نزدیک به هم هستند و با توجه به کروی بودن شکل آن ها در ترکیبات به راحت تر از فرم پرک خشک می شوند.

 

بهترین سود پرک

در کارخانه های تولید سود پرک، این محصول از سود مایع 50% با غلظت های مختلف به دست می آید. این محصول با خلوص و کیفیت های متفاوت وارد بازار می شوند. برندهای مطرح از این محصول به شرح می باشد:

  • سود پرک کلران
  • سود پرک نیروکلر
  • سود پرک گوهر
  • سود پرک سیمرغ

 

MSDS سود پرک

استفاده از دستکش مناسب و لباس کار
استفاده از عینک مقاوم در برابر مواد شیمیایی 
استفاده از ماسک‌های مخصوص مواد شیمیایی.
جهت نگهداری می‌بایست انبار به تهویه مناسب و سقف مجهز باشد.

 

قیمت سود پرک

شرکت دلکو صنعت مفتخر است که به عنوان بزرگترین هایپر صنعت و وارد کننده، مواد شیمیایی را به بازار عرضه می‌نماید. قیمت متانول که توسط دلکو صنعت در نظر گرفته شده، مناسب و مقرون به صرفه است شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انتخاب گرید مناسب از برندهای مختلف و اطلاع از آخرین قیمت ها با کارشناسان و متخصصان شرکت دلکو صنعت تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

ردیف شرح قیمت (تومان)
1 قیمت سود پرگ 98% تماس بگیرید

مشحصات محصول در حال بروز رسانی است.

دیدگاه کاربران

به این محصول امتیاز دهید

دیدگاهی ثبت نشده است.

قیمت سود پرک