خرید سولفات آلومینیوم [کف قیمت + تضمین کیفیت]

سولفات آلومینیوم (آلوم)

نظرات کاربران :
0 از 0

سولفات آلومینیوم، یک ترکیب شیمیایی است که شامل یون های آلومینیوم و سولفات (-SO4) می باشد. این ترکیب به عنوان یک منبع مهم از آلومینیوم و سولفات در صنایع مختلف از جمله صنایع کاغذ، پودر رنگ، پوشش دهی فلزات، صنایع پزشکی و آب شناسی استفاده می شود. از جمله کاربردهای سولفات آلومینیوم می توان به تصفیه آب، رسوب زدایی، و تولید فلوکولانت ها اشاره کرد.

  • تحویل اکسپرس
  • خدمات آموزشی
  • کیفیت بالا
  • مشاوره فنی

قیمت ( هر کیلوگرم ) : 12,500 تومان

قیمت ( هر کیلوگرم ) : 12,500 تومان

قیمت ( هر کیلوگرم ) : 12,500 تومان

سولفات آلومینیوم، ترکیب شیمیایی با فرمول Al2(SO4)3 است که به عنوان یک نمک آلومینیوم و سولفات استفاده می‌شود. این ترکیب معمولاً به صورت پودر سفید یا بلورهای بی‌رنگ و بلورهای توده‌ای ظاهر می‌شود. سولفات آلومینیوم در صنایع مختلف مانند پردازش آب، تصفیه پساب، رنگ‌سازی، پوشش‌دهی و صنایع داروسازی استفاده می‌شود. از جمله کاربردهای آن می‌توان به پرسکوپ‌های آهنگری، رنگ‌ها، مواد ضد عفونی کننده، و داروهای داخلی و خارجی اشاره کرد.

 

سولفات آلومینیوم چیست؟

سولفات آلومینیوم یا آلوم (Aluminium sulfate) که با نام زاج آلومینیوم نیز شناخته می شود، یک ترکیب شیمیایی با فرمول Al2(SO4)3 می باشد. این ترکیب شیمیایی به صورت کریستال و پودر سفید رنگ با خلوص 17% می باشد. این ماده غیر قابل اشتعال و غیرسمی بوده و عموماً برای تصفیه آب آشامیدنی یک عامل اصلی به شمار می رود و به عنوان تثبیت کننده رنگ در صنایعی مانند نساجی نیز استفاده می شود. سولفات آلومینیوم در آب انحلال پذیر است و دارای طعم شیرین و تند و تیز و البته بدون بو می باشد، لازم به ذکر است که این ماده در اتانول قابل حل نیست. اگر چه این ماده امکان دارد بسوزد ولی مشتعل نمی شود. با توجه به اینکه آلوم یک ماده اسیدی بوده، در صورت ترکیب با آب pH محلول را پایین تر از 2 می رساند و می تواند باعث خوردگی فلزات و آسیب به پوست شود. از کاربردهای دیگر این محصول می توان جهت تنظیم pH در صنایع کشاورزی نام برد. سولفات آلومینیوم در ترکیب با آب به هیدروکسید آلومینیوم و اسید سولفوریک تجزیه می شود و با استفاده از این قابلیت می توان میزان قلیایی بودن خاک را پایین آورد.
 

انواع سولفات آلومینیوم

سولفات آلومینیوم گرید A

به صورت جامد سفید بوده و درصد آهن آن کم تر از 0.5 است. 


سولفات آلومینیوم گرید B

به صورت جامد قهوه ای رنگ می باشد و درصد آهن موجود در آن حدوداً 1.5 می باشد.

 

نام‌های دیگر سولفات آلومینیوم

همان طور که در بالا توضیح داده شد سولفات آلومینیوم یا آلوم با نام هایی نظیر آلومینیوم تری سولفات، Alum، آلومینیوم و زاج شناخته می شود.

 

ساختار سولفات آلومینیوم

سولفات آلومینیوم یک ترکیب شیمیایی است که شامل یون های آلومینیوم (Al3+) و یون های سولفات (SO4^2-) است. ساختار این ترکیب شیمیایی متشکل از یک اتم آلومینیم و سه گروه سولفات می باشد. به طور دقیق تر، در ساختار سولفات آلومینیوم، سه گروه سولفات به سه اتم آلومینیوم متصل می شوند.
ساختار سولفات آلومینیوم می تواند به صورت زیر نشان داده شود:

   

در این ساختار، یون آلومینیوم (Al3+) به سه گروه سولفات (SO4^2-) متصل شده است، که اتم آلومینیم مرکزی از سه اتم اکسیژن پیرامون خود را می گیرد.

 

جدول مشخصات فنی سولفات آلومینیوم

مشخصات فنی سولفات آلومینیوم ممکن است بسته به استفاده مورد نظر و استانداردهای مربوطه متفاوت باشد. اما برخی از مشخصات معمولاً در نظر گرفته می شود عبارتند از:

مشخصات نتایج
نام ماده سولفات آلومینیوم
فرمول شیمیایی Al2(SO4)3
خلوص 17%
وزن مولکولی 342.31 گرم در مول
نقطه دوب در فرم بدون آب 770 درجه سانتیگراد
pH 2.9
حلالیت در آب 0 درجه سانتیگراد 31.2 گرم در 100 میلی لیتر
حلالیت در آب 20 درجه سانتیگراد 36.4 گرم در 100 میلی لیتر
حلالیت در آب 100 درجه سانتیگراد 89 گرم در 100 میلی لیتر
فشار بخار 0
pKa 3.3-3.6

 

تولید سولفات آلومینیوم

این محصول با واکنش اسید سولفوریک و هیدروکسید آلومینیوم در محفظه تولید می شود. این فرآیند در دمای 225 تا 260 درجه فارنهایت و در فشار مناسب کنترل می شود.
اسید سولفوریک و محلول آلومینیوم هیدروکسید در زمان 5 الی 45 دقیقه از محفظه عبور داده می شوند، در نهایت ترکیبات به دست آمده در یک میکسر مارپیچ با هم ترکیب شده تا سولفات آلومینیوم به دست آید.
فرآیند بالا طبق واکنش زیر صورت می پذیرد.


2Al(OH)3+3H2SO4→Al2(SO4)3+6H2O

 

کاربرد سولفات آلومینیوم

همانطور که در بالا توضیح دادیم، سولفات آلومینیوم در صنایع مختلف همچون تصفیه آب، کاغذ سازی، صنایع فلزات، داروسازی، کشاورزی، چرم سازی، تولید رزین و غیره کاربرد دارد که به صورت موردی درباره این کاربردها توضیح می‌دهیم.

 

کاربرد سولفات آلومینیوم جهت انعقاد

یکی از مهمترین کاربردهای سولفات آلومینیوم در صنعت انعقاد یا تصفیه آب می باشد که جهت تصفیه آب آشامیدنی، صنعتی و فاضلابی استفاه می شود. این فرآیند به این صورت است که در زمان اضافه کردن سولفات آلومینیوم به آب باعث ایجاد هیدروکسید آلومینیوم شده و ذرات محلول در آب را به یکدیگر می چسباند و باعث رسوب املاح می شود. پس از گذشت زمان این املاح و رسوبات بیشتر شده و منعقد سازی انجام می شود. سپس آب را از فیلترهای مخصوص عبور می دهند تا آب تصفیه شده جداسازی شود. لازم به ذکر است که دوز استفاده شده از سولفات آلومینیوم برای این فرآیند باید با بررسی آنالیز آب توسط کارشناس مشخص شود.

 

کاربرد سولفات آلومینیوم در صنایع کاغذ سازی

  • با توجه به خاصیت منعقد کنندگی سولفات آلومینیوم و استفاده از آن صنایع کاغذ سازی باعث به هم چسبیدن ذرات، استحکام و براقیت کاغذ می شود.
  • برای جلوگیری از آلودگی الیاف و رنگ خمیر کاغذ استفاده می شود.
  • آب استفاده شده در صنایع کاغذ سازی با استفاده از سولفات آلومینیوم  جهت استفاده مجدد تصفیه می کنند.
  • برای سفید کردن کاغذ از کلر و برای تسریع بخشیدن به این فرآیند از سولفات آلومینیوم استفاده می شود.
  • این ماده جهت محافظت از خاک رس و رنگدانه ها نیز کاربرد دارد.

 

سولفات آلومینیوم در کشاورزی

همانطور که توضیح دادیم سولفات آلومینیوم برای کم کردن میزان قلیایی خاک مناسب است و با توجه به خاصیت اسیدی این ماده می توان با اندازه گیری میزان آهک موجود در خاک از سولفات آلومینیوم برای جذب بهتر مواد معدنی توسط گیاه استفاده کرد. لازم به ذکر است که حتما باید pH خاک کشاورزی برای تعیین میزان استفاده از این ماده اندازه گیری شود، در صورت استفاده خودسرانه این ماده می تواند به گیاه آسیب برساند.

 

سولفات آلومینیوم در صنایع چرم سازی

فرآیند تولید چرم و نگهداری پوست حیوان با استفاده از سولفات آلومینیوم، نمک طعام، آرد و سدیم کربنات انجام می‌شود.
برای این‌کار پوست حیوان را در این مخلوط به مدت 24 ساعت نگهداری می کنند، این کار را چند مرتبه تکرار کرده تا فرآیند دباغی تکمیل شود. با استفاده از این روش از فساد پوست جلوگیری می‌کنند.

 

 Msds  سولفات آلومینیوم

  •  در صورت استنشاق، خطرناک بوده و می تواند باعث تحریک سیستم تنفسی، سرفه، تحریک بینی و گلو شود و باید شخص آسیب دیده را به فضای آزاد انتقال داده و سریعاً به مراکز پزشکی مراجعه کرد.
  • در صورت تماس با چشم و پوست باعث سوزش و خارش و قرمزی چشم می شود و می بایست محل آلوده شده را با آب زیاد شستشو دهید.
  • سولفات آلومینیوم در صورت ترکیب با آب اسیدی و خورنده است.
  • هنگام کار با این ماده از دستکش، ماسک، لباس مخصوص و عینک مناسب استفاده کنید.

 

شرایط نگهداری سولفات آلومینیوم

در انبارهای مسقف با تهویه و سیستم گردش هوای مناسب به دور از نور خورشید نگهداری شود.

 

قیمت سولفات آلومینیوم

شرکت دلکو صنعت مفتخر است که به عنوان بزرگترین هایپر صنعت و وارد کننده، مواد شیمیایی را به بازار عرضه می نماید. قیمت سولفات آلومینیوم که توسط دلکو صنعت در نظر گرفته شده ، مناسب و مقرون به صرفه است و شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انتخاب گرید مناسب از برندهای مختلف و اطلاع از آخرین قیمت ها با کارشناسان و متخصصان شرکت دلکو صنعت تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

ردیف شرح قیمت (تومان)
1 قیمت سولفات آلومینیوم 15% 12,500
2 قیمت سولفات آلومینیوم 17% 15,750

مشحصات محصول در حال بروز رسانی است.

دیدگاه کاربران

به این محصول امتیاز دهید

دیدگاهی ثبت نشده است.

قیمت سولفات آلومینیوم (آلوم)

سوالات متداول

سولفات آلومینیوم با آب تجزیه می‌شود و یون‌های آلومینیوم (Al3+) و یون‌های هیدروکسید (OH-) تشکیل می‌دهد. این یون‌ها می‌توانند با یون‌های دیگر موجود در محلول واکنش دهند، مثلاً با یون‌های آهن (Fe3+) و باعث تشکیل رسوبات فلوکولانت شوند.

سولفات آلومینیوم به عنوان یکی از مواد تشکیل دهندهٔ فلوکولانت‌ها در فرآیند تصفیه آب استفاده می‌شود. این ترکیب با ایجاد رسوباتی از ذرات معلق و رنگ‌زدایی در آب، به تصفیه و بهبود کیفیت آب کمک می‌کند.

بله، سولفات آلومینیوم می‌تواند در برخی موارد در صنایع غذایی نیز استفاده شود، اما باید مطمئن شد که در مقادیر مناسب و با رعایت استانداردهای بهداشتی استفاده شود، زیرا مصرف زیاد آن ممکن است به سلامتی آسیب برساند.

استفاده از سولفات آلومینیوم در مقادیر مناسب و به مطابقت با استانداردهای مربوطه، عموماً ایمن است. اما در موارد استفاده نادرست یا مصرف بیش از حد، ممکن است اثرات جانبی مختلفی از جمله تحریک پوست، تنفس سخت و یا مشکلات گوارشی به وجود آید.