جستجوی نام محصول

از

تومان

تا

تومان


پمپ پره ای هیدرولیک یا کارتریجی یکی از انواع پمپ است که در صنعت آن را با نام پمپ هیدرولیک فشار متوسط می شناسند. در نوع کارتریجی سرعت شفت متصل به الکتروموتور ورودی هزار الی دو هزار دور در دقیقه است و در شرایط های خیلی ویژه ای عدد به 2400 دور در دقیقه می رسد. بازده و عملکرد انتقال دبی در پمپ کارتریجی حدود 87 الی 92 درصد است. اما به طور کلی بازده انتقال دبی در پمپ کارتریجی هیدرولیک به دلیل داشتن نشتی در اطراف روتور کمی پایین است. پمپ کارتریجی معمولاً دارای یک کارتریج یا هسته می باشند که صدای بسیار کمی در سیستم هیدرولیک ایجاد می کنند. یکی از مهمترین مزایای پمپ کارتریجی در هنگام ایجاد نقص در Pump است که زمانی که پمپ خراب می شود نیاز به جدا کردن لوله های ورودی و خروجی نبوده و به راحتی باز شده و ایراد بر طرف می گردد. به طور کلی پمپ پره ای یکی از تجهیزات متداول در صنعت است که برای انتقال مواد با ویسکوزیته روغن از آن ها استفاده می شود. این تجهیزات دارای کاربرد بسیار در صنعت و تجهیزات موبایل بوده و می توانند به عنوان تأمین کننده فشار و دبی مورد استفاده قرار گیرند. برای مشاوره، بررسی کاتالوگ ها و خرید پمپ کارتریجی با کارشناسان دلکو صنعت تماس بگیرید.

 

پمپ کارتریجی هیدرولیک یا پره ای چیست؟

پمپ پره ای هیدرولیک یا کارتریجی یا تیغه ای یک نوع پمپ هیدرولیک است که برای انتقال و ایجاد فشار در سیالات استفاده می شود. پمپ کارتریجی یا وین پمپ (Vane Pump) از یک پره یا تیغه دورانی برای تولید جریان سیال استفاده میکند. زمانی که پره می چرخد، سیال در داخل این تجهیز به سرعت حرکت میکند و فشار ایجاد می شود که باعث جابه‌جایی سیال به سمت دیگر می شود و عمل دهش سیال اتفاق می افتد. پمپ کارتریجی تجهیزی است که عموماً برای انتقال سیالات با فشار بالا و حجم بزرگ استفاده می شود، از جمله انتقال روغن به منظور روغن کاری، انتقال نفت یا گاز طبیعی در صنایع نفت و گاز، و یا انتقال سیال سوخت در خودروها. Pump تیغه ای معمولاً دارای راندمان بالا، عمر طولانی و قدرت دهش مناسب است. همچنین، این نوع دارای هزینه نگهداری و تعمیر پایین‌ تری نسبت به Pump های دیگر است. در ادامه مشخصات، انواع و ویژگی های این تجهیز به طور کلی و جزئی بررسی شده است.

 

انواع پمپ هیدرولیک کارتریجی

انواع پمپ پره ای یا وین Pump ها شامل نوع پره ای نامتقارن که به صورت دبی ثابت و دبی متغیر هستند. در این تجهیزات شکل نامتقارن باعث ایجاد فشار بر روی یاتاقان ها و نیروی جانبی در آن ها می شود. در ادامه سایش سطح رینگ بادامکی شکل در ناحیه مکش ایجاد می شود. در پمپ کارتریجی نامتقارن، جابجایی به صورت دبی ثابت و دبی متغیر وجود دارد. نوع دیگری از پمپ پره ای یا کارتریجی متقارن دبی ثابت است. در این تجهیز شکل بیضی شکل پوسته باعث می شود که ورودی و خروجی Pump در مقابل یکدیگر قرار گرفته و تعادل هیدرولیکی به وجود آید که در ادامه باعث می شود انتقال دبی در این تجهیز به صورت دبی ثابت انجام گیرد. در ادامه انواع پمپ کارتریجی توضیح داده شده است.

 

پمپ کارتریجی هیدرولیک

پمپ‌ هیدرولیک پره ای دبی متغیر VP , PV

این نوع پمپ‌ قابلیت تنظیم دبی و فشار خروجی را دارند و بعضاً با استفاده از سیستم‌های کنترلی تنظیم کننده‌های مختلف هستند. از برندهای معتبر پمپ پره ای دبی متغیر (Variable Vane Pump) برای فشارهای بالای 70 بار می توان به برند رکسروت آلمان اشاره کرد که در این زمینه از پمپ پره ای دبی متغیر یا واریابل بسیار معتبر و رایج می باشد. معمولاً برای فشارهای زیر 70 بار به علت قیمت بالای پمپ کارتریجی دبی متغیر رکسروت از Pump های چینی معادل استفاده می شود که معمولاً قیمت آن ها یک دهم قیمت پمپ کارتریجی رکسروت است. Pump های کارتریجی دبی متغیر با نام پمپ VP شناخته می شوند که برای حداکثر فشار 70 بار و حداکثر دبی 40 لیتر بر دقیقه برای هر طبقه طراحی و تولید شده اند یکی از مهمترین برندهای پمپ پره ای دبی متغیر VP، پمپ پره ای دبی متغیر رکستور است که تمام ویژگی ها و خصوصیات مربوط به پمپ پره ای دبی متغیر با کیفیت را دارا می باشد.


پمپ پره ای هیدرولیک

انواع پمپ هیدرولیک کارتریجی دبی ثابت

این نوع پمپ ها دبی و فشار خروجی ثابتی دارند و نمی توان آن ها را تنظیم کرد. پمپ پره ای دبی ثابت بر مبنای برند نیز به چهار دسته اصلی تقسیم می شود که این دسته بندی به علت فشار قابل تحمل و تطابق پذیری سیال مورد استفاده است:

  • ویکرز: کشور انگلیس با ارائه انواع تجهیزات یکی از معتبرترین شرکت ها در این زمینه می باشد. نوع معمولی فشار متوسط که با برند پمپ کارتریجی ویکرز وجود دارد می تواند به عنوان پمپ مادر در صنعت مورد استفاده قرار گیرد و بسیاری از تجهیزات و مدارها با استفاده از این وسیله به بهترین شکل مورد بهره برداری قرار گرفته و بالاترین راندمان و کارایی را داشته باشند.
  • یوکن: ژاپن ارائه دهنده انواع تجهیزات هیدرولیک است که در صنعت به طور فراوان از آن ها استفاده می شود. این تجهیز فشار متوسط ژاپنی که توسط بسیاری از شرکت های چینی کپی و وارد بازار شده اند پمپ کارتریجی یوکن، است که می تواند برای ایجاد فشار و دبی مورد نیاز بسیاری از تجهیزات از جمله پرس ها و تزریق پلاستیک و ماشین های راهسازی مورد استفاده قرار گیرد.
  • آتوس: تجهیزات ایتالیایی آتوس می توانند نقطه قوتی در صنعت هیدرولیک باشند که بتوانند بسیاری از کارهای مشکل را برای کاربر آسان سازند. این تجهیزا ایتالیایی فشار بالا که به علت داشتن نوع در حجم و فشار با برند پمپ پره ای آتوس شناخته می شود می تواند پاسخگوی بسیاری از تجهیزات و کارهای سخت و دشوار باشد. برای انتخاب نوع پمپ باید تمامی پارامترها از جمله فشار خروجی و دبی مورد نیاز و همچنین حجم سیلندر اندازه گیری شود.
  • دنیسون: فرانسه کشوری است که می تواند بسیاری از تجهیزات هیدرولیک را با بازدهی عالی و عملکرد بالا تولید و عرضه کند. پمپ کارتریجی فشار بالا که در صنعت برای تأمین فشارهای تا 240 بار و بالاتر استفاده می شوند پمپ پره ای دنیسون یا فشار بالا نامیده می شوند. این تجهیز می تواند در اکثر تجهیزات صنعتی و راهسازی استفاده شده و جایگزین بسیاری از پمپ های دنده ای فشار بالا مانند ویت و بوخر باشد. برای استفاده و خرید نوع دنیسون پارکر با کارشناسان دلکو صنعت تماس بگیرید.

انواع برندهای پمپ پره ای هیدرولیک

پمپ‌ هیدرولیک پره ای دو جهته

این نوع پمپ‌ قابلیت تنظیم دبی و فشار در هر دو جهت جریان را دارند. در این نوع پمپ پره ای جهت چرخش شفت قابل تغییر و پورتابل می باشد. برای تغییر آن کافی است که جهت ورود و خروج سیال تغییر کند. استفاده از این نوع پمپ کارتریجی در صنعت بسیار متداول است و می تواند با تغییر دادن ورود و خروج سیال جهت چرخش را به هنگام نیاز تغییر داد. برای مشاوره و خرید پمپ کارتریجی دو جهته با کارشناسان دلکو صنعت، که مجرب ترین کارشناسان برای انتخاب پمپ پره ای یا کارتریجی هستند، تماس بگیرید.


پمپ پره ای هیدرولیک

ویژگی های برجسته پمپ پره ای

پمپ کارتریجی یک نوع تجهیز است که از پره های چرخان برای ایجاد جریان و فشار در سیستم استفاده می‌کند. این نوع Pump ها از مجموعه‌ای از تیغه ها که در الگوی دایره ای درون یک بلوک سیلندر قرار دارند، تشکیل می‌شوند. پره هابا چرخش بلوک سیلندر به داخل و بیرون حرکت می‌کنند و چرخه‌های جذب و انتقال سیال را ایجاد می‌کنند. این نوع پمپ‌ها برای انتقال سیالات با فشار بالا استفاده می‌کنند و در بسیاری از برنامه‌های صنعتی و ماشینی کاربرد دارند. از جمله انواع پمپ کارتریجی می توان به محوری، پمپ پره ای دبی ثابت و دبی متغیر اشاره کرد.

 

مشخصات فنی پمپ کارتریجی

مشخصات فنی یک پمپ پره‌ای ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • ظرفیت جریان (دبی): دبی یا حجم جابجایی یا به عبارت دیگر حجم جابجایی مقدار سیالی که Pump قادر به جابجایی آن در یک واحد زمانی است.
  • فشار کاری: فشاری که باید تولید کند تا سیال به درستی در سیستم حرکت کند.
  • سرعت چرخش: سرعت چرخش شفت که تعیین کننده قدرت و کارایی آن است.
  • ابعاد فیزیکی: ابعاد و اندازه‌ها که باید با سیستم مورد استفاده سازگار باشد.
  • نوع کارتریج: نوع و شکل پره‌های استفاده شده که بیانگر عملکرد و کارایی آن می‌باشد.
  • مصرف انرژی: میزان انرژی الکتریکی یا مکانیکی که برای عملکرد خود مصرف می‌کند.
  • جنس مواد: نوع موادی که برای ساخت اجزای Pump استفاده شده است و تحمل فشار و دما را تعیین می‌کند.

این مشخصات فنی بستگی به نوع و کاربرد پمپ هیدرولیک دارد و برای انتخاب و استفاده بهینه از Pump ، مهم است که این مشخصات را به دقت مورد بررسی قرار دهید.

نحوه عملکرد پمپ هیدرولیک پره ای

نحوه عملکرد پمپ پره ای هیدرولیک

در پمپ کارتریجی فضای خالی میان روتور و رینگ در نیم دور اول چرخش محور بیشتر می شود و باعث ایجاد انبساط حجمی و در نتیجه کاهش فشار و ایجاد مکش سیال می گردد. در ادامه مانند پمپ پیستونی هیدرولیک که با بالا و پایین آمدن پیستون سیلندر پر و خالی می شود و باعث ایجاد فشار و رانده شدن آن به خروجی Pump می شود، سیال به سمت ورودی حرکت کرده و در نیم دور دوم با کم شدن فضای میان پره ها و سیالی که در این فضا ها وجود دارد باعث ایجاد فشار در آن شده و به سمت خروج هدایت می گردد. مهمترین نکته برای ایجاد مکش در پمپ پره ای در قسمت روتور آن است که باید طوری تنظیم شود که برای ایجاد فشار در سیال باعث ایجاد حباب نشود و معمولاً قسمت مکش را بر روی 0.1 الی 0.2 درجه تنظیم می کنند. فشاری که در قسمت کارتریج پمپ کارتریجی ایجاد می شود باید حداکثر در درجه 0.8 آن انجام گیرد وگرنه باعث خراب پمپ کارتریجی می شود.

پمپ کارتریجی عملکرد خود را از طریق چرخش پره هاانجام می‌دهد. وقتی که به منبع انرژی (مانند موتور الکتریکی) متصل شده و فعال می‌شود، تیغه ها شروع به چرخش می‌کنند. این چرخش باعث ایجاد فشار و جابجایی سیال می‌شود. سیال از ورودی پمپ تیغه ای وارد می‌شود و به وسیله تیغه ها به سمت خروجی حرکت داده می‌شود. در این راه، فشار سیال افزایش می‌یابد و سیال به سمت سیستم حرکت می‌کند تا انرژی و قدرت لازم برای انجام کارهای مختلف را فراهم کند. به این ترتیب، پمپ پره‌ای با ایجاد فشار و جابجایی سیال، به عملکرد صحیح و بهینه سیستم کمک می‌کند.


پمپ پره ای هیدرولیک

انتخاب پمپ پره ای هیدرولیک

برای انتخاب پمپ کارتریجی هیدرولیک مناسب، ابتدا باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  •  نیازهای سیستم: بررسی کنید که سیستم شما چه نیازهایی دارد، از جمله ظرفیت جریان، فشار کاری، و سرعت چرخش مورد نیاز.
  •  نوع کاربری: بررسی کنید که برای کاربردهای صنعتی، کشاورزی، ساختمانی یا دیگر کاربردهاست.
  •  ابعاد فیزیکی: مطمئن شوید که ابعاد و اندازه‌های پمپ پره ای با فضای موجود برای نصب در سیستم شما سازگار است.
  •  کارایی و قدرت: بررسی کنید که Pump تیغه ای قادر به تأمین فشار و جریان مورد نیاز برای سیستم شما است.
  • مقدار مصرف انرژی: در نظر بگیرید که مصرف انرژی پمپ کارتریجی برای عملکرد خود مناسب است یا خیر.
  •  جنس پمپ پره ای: اطمینان حاصل کنید که مواد استفاده شده در ساخت پمپ پره ای ، تحمل فشار و دماهای مورد نیاز را دارند.

با توجه به این موارد، می‌توانید پمپ کارتریجی مناسب برای سیستم خود را انتخاب کنید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، می‌توانید با متخصصان دلکو صنعت مشورت کنید.

 

اجزای پمپ پره ای هیدرولیک

اجزای یک پمپ پره‌ای عبارتند از:

  • پوسته: پوسته محفظه ای است که تمامی اجزای Pump در آن قرار می گیرد و نقش کلیدی در تحمل فشار ایجاد شده توسط الکتروموتور را دارد. معمولاً جنس پوسته پمپ پره ای از چدن می باشد.
  • کارتریج: بخشی که جابجایی سیال را انجام می‌دهند. کارتریج در داخل پوسته قرار دارد و از پره و تیغه هایی تشکیل شده است که سیال در بین آن ها قرار گرفته و با جابجایی تیغه منجر به افزایش فشار و ایجاد جریان می شود. جنس کارتریج معمولاً از آلومینیوم می باشد که فرآوری آن به گونه ای است که تحمل فشارهای بالایی را دارد. کارتریج یک قطعه کوچک و حیاتی در سیستم است که شامل اجزای مختلفی مانند پره هاو محفظه سیلندرها می‌شود. این کارتریج‌ها به عنوان بخشی از پمپ هیدرولیک عمل می‌کنند و وظیفه ایجاد فشار و جابجایی سیال را بر عهده دارند. آنها به طور معمول داخل محفظه قرار می‌گیرند و با ترکیب اجزای داخلی خود، فشار سیال را افزایش می‌دهند و جریان سیال را ایجاد می‌کنند تا سیستم به درستی عمل کند.
  • شفت: شافت پمپ پره ای بخشی که پره هابه آن متصل شده و حرکت چرخشی را انتقال می‌دهد. شافت معمولاً به صورت تک خار و هزار خار تولید و ساخته می شود.
  • محفظه: بخشی که پره هاو سیستم‌های دیگر را در آن نگهداری می‌کند.
  • سیستم سیلندر: بخشی که فشار سیال را افزایش می‌دهد تا جابجایی سیال انجام شود.
  • اورینگ: قسمتی که برای آب بندی پمپ کارتریجی استفاده می شود و مانع ایجاد لیک یا نشتی می شود.
  • فیلترها: برای تصفیه سیال و جلوگیری از ورود ذرات ناخواسته
  • روغن‌: برای کارکرد و حفظ عملکرد بهینه
  • اتصالات و لوله‌ها: برای اتصال به سیستم و انتقال سیال به نقاط مختلف.

 

مزایای پمپ پره ای هیدرولیک

پمپ پره ای هیدرولیک برخی از افراد زیر را دارند:

  • کارایی بالا: به طور کلی کارایی بالا دارند و می‌توانند فشار و جریان بزرگ ایجاد کنند.
  • ساختار ساده: ساختار ساده این نوع تجهیز باعث می‌شود که عملکرد آنها پایدارتر و قابل اعتمادتر باشد.
  • اندازه کوچک: اندازه کوچکی که می‌توانند در فضاهای محدودی که می‌کند استفاده کنند.
  • قابلیت تنظیم: دارای قابلیت تنظیم فشار و جریان هستند که این امکان را به کاربر می‌دهد تا بهترین عملکرد را برای نیازهای خود تنظیم کند.
  • عمر طولانی: با رعایت نگهداری و تعمیرات منظم، پمپ پره ای می‌تواند عمر طولانی داشته باشد.

 

کاربرد پمپ پره ای هیدرولیک

کاربردهای اصلی پمپ پره ای عبارتند از:

  • انتقال سیالات در سیستم‌ های صنعتی
  • استفاده در ماشین‌آلات صنعتی و سیستم‌های ترمز
  • استفاده در خودروها برای سیستم‌های ترمز و دایره
  • استفاده در سیستم‌های بالابر و تجهیزات سنگین

این تجهیزات به دلیل عملکرد قوی، قابلیت کنترل دقیق و کارایی بالا، در بسیاری از صنایع و کاربردها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

تعمیر و نگهداری پمپ پره ای هیدرولیک

تعمیر و نگهداری پمپ پره ای هیدرولیک بسیار مهم است تا عملکرد بهینه آن حفظ شود. برای تعمیر پمپ کارتریجی ، ابتدا باید این تجهیز را از سیستم جدا کرده و سپس کارتریج و سیل های مکانیکی و اورینگ و شافت آن را با دقت بررسی کرد. اگر پره های کارتریج خراب یا فرسوده هستند، باید آن‌ها را تعویض کرد. همچنین باید فیلترها و روغن را نیز به موقع تعویض کرد تا از کارکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود. در نهایت، پس از تعمیرات لازم، دوباره به سیستم متصل کرده و عملکرد آن را بررسی کنید. به یاد داشته باشید که تعمیر و نگهداری منظم پمپ پره ای می‌تواند عمر مفید آن را افزایش دهد و از هزینه‌های ناگهانی جلوگیری کند. به طور کلی برای تعمیر و نگهداری پمپ کارتریجی باید موارد زیر را انجام داد:

  • تعویض کارتریج های فرسوده یا خراب
  • تعویض و تنظیم سیستم‌های چرخشی
  • تعویض و تنظیم سیستم‌های سیلندر و سیستم‌های فشار
  • تعویض و تنظیم فیلترها و روغن‌
  • بررسی و تعمیر لوله‌ها و اتصالات
  • تنظیم و کالیبره کردن سیستم کنترل و مانیتورینگ
     

برندهای پمپ پره ای هیدرولیک

مهمترین برندهای پمپ کارتریجی عبارت است از:

پمپ کارتریجی ویکرز پمپ کارتریجی آتوس
پمپ کارتریجی ویکرز انگلیس پمپ کارتریجی آتوس ایتالیا
پمپ کارتریجی یا پره ای ویکرز دارای حداکثر جابجایی حجمی 193 سی سی بر دور بوده و حداکثر فشار دائم کار این تجهیز 210 بار است. از جمله مزیت های کارتریجی ویکرز داشتن کیفیت بالا و تحمل گشتاورهای بالا در فلو ریت های متفاوت می باشد. پمپ کارتریجی آتوس ایتالیا در سایزهای PFE-31, PFE-41, PFE-51 تولید و عرضه می گردد. این پمپ پره ای با جابجایی ثابت با طرح کارتریج هستند. حداکثر جابجایی آنها تا 150 سانتی‌متر مکعب بر دور است و می‌توانند در حداکثر فشار 210 بار کار کنند.
ضمن اینکه Pump فشار بالای PFE-32، PFE-42، PFE-52 نیز توسط آتوس تولید می شوند. پمپ فشار بالای آتوس ایتالیا پمپ کارتریجی با جابجایی ثابت فشار بالا هستند، همچنین با طراحی کارتریج. حداکثر جابجایی آنها تا 150 سانتی متر مکعب بر دور است و می توانند در حداکثر فشار 300 بار کار کنند.
پمپ کارتریجی ویکرز V10 پمپ پره ای TDZ تی دی زد
پمپ هیدرولیک کارتریجی ویکرز V10 پمپ پره ای هیدرولیک TDZ
پمپ کارتریجی Vickers V10 دارای دبی حجمی 1 الی 7 گالن بوده و حداکثر فشار دائم کار این Pump 172 بار می باشد. نصب این Pump به صورت دو پیچ بوده و دارای شفت تک خار و هزار خار می باشد. پمپ کارتریجی تی دی زد TDZ اسپانیا در گستره‌ی وسیعی از حجم جابجایی تولید می ‌شوند، از 2 سی‌ سی بر دوره تا 269 سی ‌سی بر دور برای Pump تک، 460 سی ‌سی بر دور برای پمپ دوبل پره ای و 560 سی ‌سی بر دوره برای پمپ ‌های سه‌ طبقه کارتریجی.
پمپ کارتریجی دنیسون پارکر پمپ کارتریجی ولجان
پمپ پره ای هیدرولیک دنیسون پارکر فرانسه پمپ پره ای هیدرولیک ولجان هند
پمپ پره ای دنیسون از دبی 0.5 الی 400 لیتر بر دقیقه در 1500RPM و حداکثر فشار لحظه ای 420 بار می باشد. فشار بالای دنیسون به صورت تک، دوبل و سه گانه و دو جهت چپگرد و راستگرد تولید می شود. پمپ کارتریجی ولجان در در مدل های تک و دوبل دارای حداکثر جابجایی حجمی 195.5 سی سی بر دور بوده و حداکثر فشار قابل تحمل این هیدرو 270 بار می باشد. پوسته چدنی و دارای ویژگی های نصب و شافت مختلف می باشد.
پمپ پره ای یوکن پمپ پره ای دبی متغیر رکسروت PV7
پمپ پره ای هیدرولیک یوکن ژاپن پمپ پره ای هیدرولیک رکسروت PV7
پمپ کارتریجی یوکن ژاپن در انواع مختلفی تولید و عرضه می گردد. Pump پره ای یوکن PV2R1 گروه یک این هیدرو تک پره برای فشار بالا و عملکرد بالا، مناسب برای عملکرد کم صدا طراحی شده است. محدوده جریان خروجی از 5.8 تا 237 سانتی‌متر بر دور را فراهم می‌کند و می‌تواند در حداکثر فشار 170 بار کار کند. کارتریجی گروه دو PV2R2، تک کارتریجی دیگری در سری PV2R که برای فشار بالا و عملکرد بالا نیز طراحی شده است، با محدوده جریان مشابه و حداکثر فشار مشابه و Pump کارتریجی و پره ای یوکن PV2R3، این هیدرو برای سیالات نوع استر فسفات طراحی شده است و محدوده جریانی بین 12 تا 40 لیتر در دقیقه در حداکثر فشار 70 bar ارائه می دهد. پمپ کارتریجی دبی متغیر PV7 رکسروت آلمان دارای محدوده دبی 14 الی 150 لیتر بر دقیقه در 1500RPM و حداکثر فشار کاری 160 بار می باشد. این هیدرو مناسب برای سیالات بوده و برای کنترل دبی و فشار سیستم استفاده می شود.

 

قیمت پمپ کارتریجی هیدرولیک

تأمین و تجهیز پمپ کارتریجی بسیار مهم و ضروری در صنعت است. برای تأمین این تجهیز نیاز به تأمین کننده ای است که تمامی جوانب را برای انتخاب و تأمین آن در نظر بگیرد. ضمن اینکه دلکو صنعت به عنوان بزرگترین تأمین کننده هیدروپمپ کارتریجی است، قادر به تأمین انواع پمپ پره ای با قیمت ها و کیفیت های مختلف می باشد. عوامل زیادی بر قیمت این تجهیز تأثیر می گذارند از جمله تغییر قیمت دلار و یا افزایش و یا کاهش موجودی که باعث بالا و پایین آمدن قیمت می شوند. مشاوره رایگان، خدمات پس از فروش و همچنین گارانتی گزینه های جذابی هستند که دلکو صنعت برای خرید پمپ کارتریجی پیشنهاد می دهد. می توان تمامی پارامترها را با استفاده از مشاوره صحیح تشخیص داد و نوع پمپ مورد نظر را خریداری کرد.

قیمت پمپ کارتریجی هیدرولیک به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

  • اندازه و ظرفیت: Pump های بزرگتر با دبی و فشار بیشتر به طور کلی گران تر خواهند بود.
  • برند و سازنده: برندها و سازندگان معروف ممکن است برای محصولات خود حق بیمه دریافت کنند.
  • ویژگی ها: مانند شیرهای تخلیه فشار یا سیستم های فیلتراسیون ممکن است گران تر باشند.
  • مواد: نوع پره ای می توانند از مواد مختلفی مانند چدن، آلومینیوم یا فولاد ساخته شوند. ماده استفاده شده می تواند بر قیمت تأثیر بگذارد.
  • قبل از خرید این تجهیز، حتماً نیازهای خود را به دقت مشخص کنید.

قیمت پمپ پره ای به وسعتی از عوامل مختلف مانند برند، نوع و اندازه، توان و عملکرد آن، سازنده، فروشنده و بازار مبدا بستگی دارد. برای اطلاع از قیمت پمپ کارتریجی با کارشناسان دلکو صنعت تماس بگیرید.

سوالات متداول

پمپ کارتریجی یا پره ای هیدرولیک یک پمپ هیدرولیک است که از مکانیزم پره استفاده می‌کند تا سیالات را از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل کند، معمولاً در سیستم‌های هیدرولیک برای ایجاد فشار و جابجایی سیالات استفاده می‌شود.

پمپ پره ای هیدرولیک با چرخش پره‌ ها سیالات را منتقل می‌کند. وقتی پره‌ها دور می‌شوند، فشار ایجاد شده توسط آنها سیالات را به جلو حرکت می دهد و آنها را از یک نقطه به نقطه دیگر جابجا می‌کند.

پمپ پره ای هیدرولیک در صنایع مختلفی از جمله صنایع نفت و گاز، صنایع ساختمانی، کشاورزی و خودروسازی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، در خودروها برای سیستم‌های ترمز هیدرولیک و در ماشین‌آلات صنعتی برای کنترل و جابجایی سیالات هیدرولیک استفاده می‌شود.

دیدگاه کاربران

به این دسته بندی امتیاز دهید

محمدی

۱۴۰۳/۰۴/۱۵

مطالب در مورد پمپ کارتریجی هیدرولیک خیلی خوب بود، برای لودر میشه از پمپ پره ای هیدرولیک استفاده کرد؟

۱۴۰۳/۰۴/۱۵

سلام و سپاس از شما. بله برای لودر امکان استفاده از پمپ کارتریجی هیدرولیک وجود دارد. ولی باید فشار ورودی، خروجی و همچنین نحوه نصب الکتروموتور به پمپ به خوبی بررسی گردد. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان دلکو صنعت تماس بگیرید.